MSD yhteistyössä Level Accessn kanssa

Digitaalinen saavutettavuus on olennainen osa MSD:n jatkuvaa sitoutumista monimuotoisuuteen ja osallisuuteen. Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Level Accessn kanssa, jotta voimme varmistaa, että tarjoamamme digitaaliset kokemukset ovat esteettömiä ja toimivia kaikille asiakkaillemme, ja voimme tarjota ilmaisia käyttöä helpottavia toimintoja ihmisille, joilla on fyysisiä vammoja.

Lue saavutettavuusilmoituksemme avautuu uudessa välilehdessä

Saavutettavuus ja terveydenhuolto – maailmanlaajuinen näkökulma

Maailman terveysjärjestön mukaan, yli miljardin ihmisen arvioidaan elävän jonkinlaisen vamman kanssa, avautuu uudessa välilehdessä, ja tämä määrä kasvaa väestön ikääntyessä.

Osana tehtäväänsä pelastaa ihmishenkiä ja parantaa elämänlaatua MSD on sitoutunut poistamaan esteitä, parantamaan terveydenhuollon palvelujen ja tuotteiden saavutettavuutta ja edistämään vammaisten ihmisten osallisuutta.

Naispuolinen hoitohenkilö avustaa miestä pyörätuolissa

Digitaalinen osallisuus

Verkkoyhteydet ovat olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Monille vammaisille esteet, jotka haittaavat verkkosivujen, digitaalisten työkalujen ja mobiililaitteiden käyttöä, ovat kuitenkin turhauttavia tai jopa hengenvaarallisia. Digitaalinen saavutettavuus varmistaa vammaisille henkilöille pääsyn terveydenhuollon, työelämän, sosiaalipalvelujen, oikeudellisen tuen, koulutuksen sekä ystävien ja perheenjäsenten pariin.

Yhteistyökumppaninamme on

Level Access

Teemme yhteistyötä heidän saavutettavuussuunnittelijoidensa, kehittäjiensä, testaajiensa ja lakiasiantuntijoidensa kanssa ja hyödynnämme heidän huipputeknologiaansa, jotta voimme varmistaa digitaalisten ominaisuuksiemme esteettömyyden. Käytä hetki aikaa tutustuaksesi Level Accessn helppokäyttösovellukseen, jonka voi ladata helposti yllä olevasta linkistä.

Lisätietoja Level Accesssta, avautuu uudessa välilehdessä