Tvrtka MSD u partnerstvu s tvrtkom Level Access

Digitalna pristupačnost iznimno je važna sastavnica u stalnoj usmjerenosti tvrtke MSD na različitost i uključenost. Ponosni smo što smo s tvrtkom Level Access u partnerstvu da bismo zajamčili pristupačnost i funkcionalnost svih digitalnih iskustava svim korisnicima i pružili besplatnu pomoćnu tehnologiju osobama s fizičkim invaliditetom.

Pogledajte našu izjavu o pristupačnosti otvara se na novoj kartici

Pristupačnost i zdravstvena skrb – globalna perspektiva

Prema podatcima Svjetske zdravstvene organizacije, procjenjuje se da više od milijardu ljudi živi s nekim oblikom invaliditeta, otvara se na novoj kartici, a taj broj raste kako populacija stari.

Misija je tvrtke MSD spašavati i unaprjeđivati živote, a kao dio te misije tvrtka je predana uklanjanju granica, boljem pristupu uslugama i proizvodima zdravstvene skrbi i promicanju uključenosti osoba s invaliditetom.

Liječnica pomaže čovjeku u invalidskim kolicima

Digitalna uključenost

Pristup internetu sastavni je dio našeg svakodnevnog života. No, za mnoge osobe s invaliditetom, prepreke koje su pred njima pri pristupanju mrežnim mjestima, digitalnim alatima i mobilnim iskustvima i interakciji s njima u rasponu su od frustrirajućih do opasnih po život. Za osobe s invaliditetom digitalnom pristupačnošću jamči se pristup zdravstvenoj skrbi, zapošljavanju, uslugama socijalne službe, pravnoj pomoći, obrazovanju i prijateljima i obitelji.

U partnerstvu smo s tvrtkom

Level Access

Surađujemo s njihovim timom dizajnera, razvojnih inženjera, ispitivača i pravnih stručnjaka za pristupačnost i uvodimo njihovu najnoviju tehnologiju da bismo zajamčili potpunu pristupačnost svojih digitalnih svojstava. Odvojite nekoliko trenutaka i pogledajte aplikaciju Level Access za pomoćnu tehnologiju; lako je možete preuzeti s gornje poveznice!

Saznajte više o tvrtki Level Access, otvara se na novoj kartici