Az MSD együttműködése az Level Access-vel

Az MSD folyamatos elköteleződése a diverzitás és befogadás mellett magába foglalja a digitális akadálymentesség kritikusan fontos elemét is. Büszkék vagyunk rá, hogy az Level Access-vel léptünk partnerségi kapcsolatra, hogy hozzáférhető és működőképes digitális élményt biztosíthassunk minden ügyfelünknek, valamint ingyenes segédtechnológiát nyújthassunk a fizikai fogyatékossággal élő személyek számára.

Tekintse meg az akadálymentességről szóló nyilatkozatunkat új lapon nyílik meg

Akadálymentesség és egészségügy - Globális kitekintés

Az Egészségügyi Világszervezet szerint több, mint 1 milliárd ember él együtt valamilyen fokú fogyatékossággal új lapon nyílik meg, és ez a szám a népesség idősödésével egyre növekszik.

Küldetésünk része, hogy életeket mentsünk meg és tegyünk jobbá, ezért az MSD elkötelezett amellett, hogy eltávolítsa az akadályokat, javítsa az egészségügyi szolgáltatásokhoz és termékekhez történő hozzáférést és előmozdítsa a fogyatékossággal élő személyek befogadását is.

Női egészségügyi dolgozó nyújt segítséget kerekesszékes férfi számára

Digitális befogadás

Az online hozzáférhetőség mindennapi életünk szerves része. Számos fogyatékossággal élő személynek az egyes weboldalak, a digitális és mobileszközök elérésének és használatának akadályai frusztrálók, de akár életveszélyesek is lehetnek. A fogyatékossággal élő embereknek a digitális akadálymentesség az egészségügyi ellátáshoz, a munkalehetőségekhez, a szociális szolgáltatásokhoz, a jogi támogatáshoz, a tanuláshoz, való hozzáférést, valamint a barátokkal és a családdal való kapcsolattartás lehetőségét jelenti.

Partneri kapcsolatban az

Level Access

Az akadálymentességet tervező szakemberekből, fejlesztőkből, tesztelőkből és jogi szakértőkből álló csapatukkal együttműködve, valamint a legmodernebb technológiájuk beépítésével tudjuk biztosítani, hogy digitális eszközeink teljesen akadálymentesek legyenek. Szánjon rá egy percet és nézze meg az eSSENTIAL segédtechnológia alkalmazásunkat, amelyet a fenti hivatkozáson keresztül tud letölteni!

Tudjon meg többet az Level Access-ről, amely új lapon nyílik meg