MSD werkt samen met Level Access

Digitale toegankelijkheid is een cruciaal onderdeel van de voortdurende focus van MSD op diversiteit en inclusie. We zijn trots op onze samenwerking met Level Access om ervoor te zorgen dat onze digitale ervaringen toegankelijk en functioneel zijn voor al onze klanten en bieden gratis ondersteunende technologie voor mensen met een lichamelijke handicap.

Lees onze toegankelijkheidsverklaring opent in een nieuw tabblad

Toegankelijkheid en gezondheidszorg – een wereldwijd perspectief

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie, zijn er naar schatting meer dan 1 miljard mensen met een handicap opent in een nieuw tabblad, en dit aantal groeit naarmate de bevolking veroudert.

In het kader van onze missie om levens te redden en te verbeteren, zet MSD zich in voor het wegnemen van barrières, het verbeteren van de toegang tot gezondheidsdiensten en -producten en het bevorderen van inclusie voor mensen met een handicap.

Vrouwelijke medisch zorgverlener helpt man in een rolstoel

Digitale inclusie

Online toegang is een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. Maar veel mensen met een handicap krijgen bij de toegang tot en de omgang met websites, digitale hulpmiddelen en mobiele ervaringen met barrières te maken die variëren van frustrerend tot levensbedreigend. Digitale toegankelijkheid zorgt ervoor dat mensen met een handicap toegang hebben tot gezondheidszorg, werkgelegenheid, sociale diensten, juridische ondersteuning, onderwijs en vrienden en familie.

We werken samen met

Level Access

Samen met hun team van ontwerpers, ontwikkelaars, testers en juridische experts verwerken we hun geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat onze digitale functies volledig toegankelijk zijn. Neem even de tijd om de app voor ondersteunende technologie van Level Access te bekijken, gemakkelijk te downloaden via de bovenstaande link!

Meer informatie over Level Access, opent in een nieuw tabblad