MSD în parteneriat cu Level Access

Accesibilitatea digitală este o componentă esențială în angajamentul continuu al MSD față de diversitate și incluziune. Suntem mândri să colaborăm cu Level Access pentru a ne asigura că experiențele noastre digitale sunt accesibile și funcționale pentru toți clienții noștri și pentru a oferi tehnologie de asistență gratuită persoanelor cu dizabilități fizice.

Vizualizați Declarația noastră de accesibilitate se deschide într-o filă nouă

Accesibilitate și sănătate – O perspectivă globală

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, se estimează că peste 1 miliard de oameni trăiesc cu o formă de dizabilități, se deschide într-o filă nouă, un număr care crește pe măsură ce populația înaintează în vârstă.

Ca parte a misiunii noastre de a salva și îmbunătăți vieți, MSD se dedică să înlăture barierele, să îmbunătățească accesul la servicii și produse de sănătate și să promoveze incluziunea pentru persoanele cu dizabilități.

Cadru medical de sex feminin care asistă un bărbat într-un scaun cu rotile

Incluziune digitală

Accesul online este parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Pentru multe persoane cu dizabilități, dificultățile întâmpinate în accesarea și interacționarea cu site-uri web, instrumente digitale și experiențe mobile variază de la frustrante și până la periculoase pentru viața acestora. Pentru persoanele cu dizabilități, accesibilitatea digitală asigură accesul la asistență medicală, locuri de muncă, servicii sociale, sprijin juridic, educație, prieteni și familie.

Am încheiat un parteneriat cu

Level Access

Colaborăm cu echipa lor de designeri de accesibilitate, dezvoltatori, testeri și experți juridici și încorporând tehnologia lor de ultimă oră pentru a ne asigura că proprietățile noastre digitale sunt pe deplin accesibile. Aruncați o privire la aplicația Tehnologie de asistență de la Level Access, care poate fi descărcată cu ușurință folosind linkul de mai sus!

Aflați mai multe despre Level Access, se deschide într-o filă nouă